Известие

Collapse
No announcement yet.

стартиране на мотора при 2,4jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• стартиране на мотора при 2,4jtd

Имам някакъв проблем при запалване,когато загрее нормално мотора при палене ,не винаги тресе,на моменти имам чувство че ще скъса тампоните.Когато е студена пали като часовник и този проблем го няма.До сега винаги съм карал бензинка и нямам идея от какво може да е това.Предварително благодаря,ако някой ме посъветва от какво може да е.

Не съм спец...но предполагам, щом студена пали без сътресение.....значи не е нагревателна свещ....може би някой тампон на мотора се ебава......тия мотори са тежички и страдат откъм тампони....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Стандартния отговор на тези въпроси е да я закачиш на диагностика. Вероятно някои датчик се базика. Те имат навика да си променят мнението в зависимост от температурата.
      Subaru Legacy 3.0R
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
      sigpic

Comment

Не пуска достатъчно нафтенка като загрее. Аз ги оправям софтуерно тея проблеми щото иначе е филм и пари И започва да си пали прекрасно както на студено без никакви претрисания
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Благодаря колеги,за съветите и аз си мислех да я водя на стенд но се чудя къде тук в Търговище е пълен ужас от маитори

Comment

При мен проблема беше от лошо зацепване на ремъка. Един зъб беше, но симптомите бяха точно както при теб. На студено пали и гасне мазно, но като загрее и пали с удар и гасне с много разтрисане.

Comment

при мен проблеми като я гася няма,но като я паля топла не винги пали с удари,също като старите дизели се едно има изгоряла свещ,а за ремъка аз съм си го сменял и вярно зацепен а и преди това го правеше същото

Comment

Working...
              X